Daan

Daan
Daan de Haas van Dorsser

Achtergrond Daan de Haas van Dorsser

In mijn achtergrond heb ik een 35-jarige carrière waarbij ik in diverse managementfuncties veel ervaring heb opgedaan met het begeleiden, stimuleren en motiveren van mensen. Ik ben altijd bezig (geweest) de mensen uit mijn teams op de juiste plek te krijgen en heb ontdekt dat hier mijn kracht en passie ligt. Op basis hiervan heb ik besloten mijn hart te volgen en heb ik een carrièreswitch gemaakt. Na het volgen van een gedegen opleiding bij VistaNova (school voor coaching) heb ik mij gevestigd als loopbaanadviseur/ coach/ burnoutcoach en TMA-professional.
Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is voor organisaties om mensen te hebben die in hun kracht staan, maar nog belangrijker is het dat je als individu je hart kunt volgen en dat je met passie je werk kunt doen. Daarom begeleid ik graag mensen met levens- en loopbaanvragen. Mijn motto is “iedereen kan groeien”.

Wat kun je van mij verwachten?

Loopbaanadvies

Ik ga samen met jou op zoek naar het antwoord op jouw (loopbaan)vraag. Hiervoor gebruik ik diverse methoden (o.a. het koersonderzoek methode Hoogendijk en Talenten Motivatie Analyse (TMA) waarbij we op zoek gaan naar je drijfveren en talenten), mijn directe manier van communiceren, mijn humor en mijn drive. Ik sta open voor hetgeen in jouw wereld belangrijk is, maar zal op zijn tijd ook kritische vragen stellen. Ieder mens en iedere vraag is anders, daarmee is ieder traject maatwerk en speciaal gericht op jouw behoeften.

Lemniscaat, loopbaanadvies, achtergrond

Wat levert het je op?

Wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit in je functie of droomt van een nieuwe carrière, is (loopbaan)coaching een goede manier om weer nieuwe energie te krijgen. Door middel van een koersonderzoek leer je (opnieuw) je kwaliteiten, talenten en drijfveren te ontdekken. Met deze kennis kun je op zoek naar je werkelijke passie, zodat je weer jaren vol enthousiasme vooruit kunt.

Voor wie?

(Loopbaan)coaching is voor iedereen met een (werkgerelateerde) ontwikkelingsvraag. Tijdens de begeleiding komen vaak ook persoonlijke ontwikkelingsvragen naar voren. Vaak is er maar een dunne scheidslijn tussen werk en privé. Ik benader de mens als geheel en kijk naar de persoonlijke kenmerken, talenten, kwaliteiten en valkuilen in relatie tot de (loopbaan)vraag.

Burnoutherstel

Ik ga uitgebreid met je aan de slag om nieuwe energie op te doen. Er is o.a. (veel) aandacht voor persoonlijke energiegevers en -nemers en de wijze waarop jij als individu met situaties omgaat (coping). Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van burnout en weet dus heel goed wat jij doormaakt.
Omdat een burnout onlosmakelijk is verbonden met een werksituatie nemen we die gedurende het burnouthersteltraject ook uitgebreid onder de loep. Gedurende het traject werk je (al naar gelang je eigen wens en bevinden) aan de re-integratie bij je werkgever (1ste spoor) of richting een 2de spoor (outplacement). Tijdens dit onderdeel van het hersteltraject komen ook je drijfveren, talenten en competenties aan de orde.

Wat levert het je op?

Na een burnouthersteltraject ben je veel beter in staat te herkennen wat bij jouw hoort en wat bij een ander. Je krijgt rust en de mogelijkheid steeds ontspanning te kunnen vinden. Je leert minder “moeten”. “Moeten” wordt omgezet in “Willen” (wat een basis voor nieuwe energie is). Je wordt niet meer geleefd, maar je neemt zelf regie over je leven.

Wie ben ik?

Ik ben Daan de Haas van Dorsser, 57 jaar, (loopbaan)coach, fotograaf en mensenmens. Mijn cliënten omschrijven mij als warm, direct, resultaatgericht en vol humor. Voor mijn achtergrond en carrière verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-profiel.

Wil je meer van mij weten?

Neem contact met mij op telefoonnummer 06-10795701 of info@daancoacht.nl.