Klantervaring

Ervaringen

Klantervaring

Mijn klanten zeggen over mij:

“Daan heeft mij geholpen te focussen tijdens het proces van zelfstandig ondernemer worden”

Martin Jan van D. (12/2018)
Daan heeft mij geholpen te focussen tijdens het proces van zelfstandig ondernemer worden. Na 25 jaar in dienst geweest te zijn was het voor mij tijd om het bedrijfje dat ik al 16 jaar naast mijn vaste betrekking had fulltime te gaan runnen. Deze grote stap zorgde voor veel onzekerheid en heel veel mogelijkheden, in zo’n mate dat enige sturing in focus leggen onontbeerlijk was. Daan heeft dit voortreffelijk gedaan en tussendoor nog een heleboel tips gegeven en wat truukjes uitgehaald die mijn persoonlijke ontwikkeling geholpen, of in ieder geval versneld heeft.

“Daan beveel ik dan ook van harte aan
als loopbaanadviseur en coach”


Cees B. (08/2018)
Daan heb ik leren kennen tijdens mijn deelname aan de bijeenkomsten van het zogeheten burgerinitiatief “werken aan werk” te Zutphen. Zoals de naam al doet vermoeden is het doel van dit initiatief werkzoekenden te helpen met het vinden van hun of haar droombaan. Met nog enkele andere vrijwilligers heeft Daan voor dit doel een programma opgezet, waarbij de deelnemers aangezet werden individueel een concreet actieplan op te stellen. Zo’n plan opstellen heeft mij persoonlijk heel erg goed geholpen met het stellen van duidelijke prioriteiten en (sub)doelen gericht op het vinden van mijn droombaan voor 1 september 2018. Ik heb ook heel veel geleerd van een 1 op 1 sparring sessie met Daan als voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Mede daardoor heb ik vol vertrouwen en met succes diverse sollicitatiegesprekken gevoerd. Uiteindelijk ben ik mede door dit alles erin geslaagd per 20-08-2018 – dus nog net binnen de gestelde deadline – mijn beoogde droombaan te realiseren. Daan beveel ik dan ook van harte aan als loopbaanadviseur en coach.

“Daan was in staat, met zijn expertise, de deelnemers een spiegel voor te houden”

Jos L. (08/2018)
Daan was en is de belangrijkste spil en mede bedenker van ons concept “werken aan werk”. “Werken aan werk” is een burgerinitiatief om 50 plussers weer aan betaald werk te helpen. Daan was in staat, met zijn expertise, de deelnemers een spiegel voor te houden. Door zijn positieve, analytische en, vaak ook, humoristische benadering de deelnemers te inspireren om met nieuw elan en focus op zoek te gaan naar hun “droombaan”. De resultaten zijn dankzij Daan veelzeggend. Tweederde van de groep of eigenlijk team heeft betaald werk gevonden.

“het managementteam van het ruimtelijk domein van Purmerend op een professionele en inlevende manier geïnspireerd”

Joktan C. (09/2017)
Daan heeft het managementteam van het ruimtelijk domein van Purmerend op een professionele en inlevende manier geïnspireerd en laten ‘groeien’. We hebben de ‘talent management analyse‘ gedaan en besproken. Dank Daan!

“Hij wist me goed te prikkelen en af en toe een spiegel voor te houden”

Andor K. (08/2017)
Daan leerde ik kennen tijdens een koersonderzoek. De gesprekken met Daan heb ik als prettig en leerzaam ervaren. Hij wist me goed te prikkelen en af en toe een spiegel voor te houden. Zijn open, geïnteresseerde houding wekt vertrouwen op, en werkt ondersteunend om het beste uit jezelf te halen. De feedback die hij geeft is duidelijk en biedt handvatten om te verbeteren. Door het koersonderzoek zie ik de toekomst weer met vertrouwen tegemoet, en ben stappen gaan ondernemen om die te realiseren. De duidelijke, open, geïnteresseerde en soms humoristische werkwijze van Daan heeft hier een groot aandeel in gehad.

“dankzij zijn prikkelende vragen en opdrachten heb ik veel over mezelf geleerd”

Berry van der K. (08/2017)
Deze zomer een coachingstraject gevolgd bij Daan, ik was onder de indruk van de wijze waarop hij mij een spiegel heeft voorgehouden. De bijeenkomsten verliepen in een ontspannen sfeer, dankzij zijn prikkelende vragen en opdrachten heb ik veel over mezelf geleerd, met deze wetenschap sta ik nu sterker in mijn schoenen.

“Zijn rol als loopbaanadviseur en coach is een toegevoegde waarde voor werknemers en organisaties”

Melvin v. C. (12/2016)
Door zijn prettige, open houding en oprechte brede interesse in de medemens biedt Daan toegankelijkheid en legt hij snel verbinding. Daan is goed in staat ad rem een coachende spiegel voor te houden. Zijn rol als loopbaanadviseur en coach is een toegevoegde waarde voor werknemers en organisaties zodat deze op een hoger niveau van zelfbewustzijn kunnen opereren.

“Daan is iemand die je verder kan brengen naar je ‘next level’ “


Bert D. (08/2016)
Daan heeft mij uitstekend geholpen om inzicht te krijgen in mijn belemmerende factoren. Daarbij heeft hij erg goede handvatten aangereikt hoe hiermee om te gaan zodat ik meer kansen zie en die kan benutten. Zijn coaching is methodisch opgezet, maar hij hanteert dit met gevoel voor de klant. Kortom Daan is iemand die je verder kan brengen naar je “next level”.

“Weer een paar waardevolle tips en aanvullingen gehoord”

Ina M. (06/2016)
Daan heeft een presentatie gegeven voor ex-werknemers van Victas over LinkedIn. Ik vond deze heel duidelijk en goed bruikbaar. Weer een paar waardevolle tips en aanvullingen gehoord.

“Mede door zijn hulp viel ik op tussen alle andere sollicitanten en heb ik de baan gekregen!”

Romy T. (05/2016)
Daan heeft mij geholpen met mijn sollicitatiebrief. Daarnaast heb ik geleerd mijn CV zo aan te passen dat in één oogopslag duidelijk is wie ik ben en wat mijn kwaliteiten zijn. Mede door zijn hulp viel ik op tussen alle andere sollicitanten en heb ik de baan gekregen!

” Hierdoor kwam ik met succes door de sollicitatieprocedure”

Rik T. (04/2016)
Daan leerde mij een perfecte Elevator Pitch voor te bereiden op een creatieve manier die bij mij past. Hierdoor kwam ik met succes door de sollicitatieprocedure van ABN AMRO/een Nederlandse grootbank.

“Als coach vind ik Daan heel eerlijk, open, vrolijk en betrokken.”


Janna B. (09/2015)
Door het koersonderzoek met Daan heb ik meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en waarvan ik vrolijk word en tegelijk ook in wat me tegen houdt hier goed gebruik van te maken (patronen en/of overtuigingen). Als coach vind ik Daan heel eerlijk, open, vrolijk en betrokken. Hij zet je zeker aan het werk en aan het denken, met veel plezier heb ik het koersonderzoek doorlopen!