Wegens succes herhaald: Vrijblijvend loopbaanspreekuur in de Bibliotheek Zutphen

De loopbaanprofessionals van LoopbaanCollectief Oost bieden jou middels een loopbaanspreekuur de mogelijkheid tot een geheel vrijblijvend gesprek over je loopbaan/ carrière. Tijdens een loopbaangesprek kun je bijvoorbeeld de volgende zaken bespreken:

  • Sparren over de wensen en ideeën die je hebt om het vervolg van je loopbaan een boost te geven.
  • Welke stap(pen) je nu al kunt zetten om je loopbaan een nieuwe wending te geven.
  • Belemmeringen of beperkingen waar je tegenaan bent gelopen in de stappen die je al gezet hebt, om te kijken hoe je hier mee verder kunt gaan om toch je doel te bereiken.
  • Praktische tips of informatie ontvangen over een actuele kwestie in je loopbaan of werksituatie.

Wanneer

De gesprekken worden, in de periode van 5 tot en met 26 februari 2019, elke dinsdagmiddag/-avond gehouden van 17.00 tot 20.00 uur. Voor een gesprek reserveert het collectief maximaal 45 minuten.

Waar

De gesprekken worden gehouden tijdens een loopbaanspreekuur in: de Bibliotheek van Zutphen Broederenkerkplein 2, 7201 JP Zutphen

Kosten

Deelname aan het spreekuur is kosteloos.

Hoe aan te melden

Als je van het aanbod gebruik wilt maken verzoeken wij je om per e-mail een afspraak te maken. Je kan hiertoe een e-mailbericht sturen naar: mail@loopbaancollectiefoost.nl. De gesprekken zijn met name bedoeld voor mensen die op dit moment al werk hebben. Om de tijd zo goed mogelijk te gebruiken vragen wij jou om in je e-mail al kort je loopbaanvraag te stellen, bij voorkeur vergezeld van een cv. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op om een datum/ tijd voor een gesprek aan je door te geven.

Eventueel vervolg

Mocht je na afloop van het gesprek in verband met jouw loopbaanvraag of –stap méér hulp of advies nodig hebben van LoopbaanCollectief Oost, dan bestaat de mogelijkheid om met een loopbaanprofessional een vervolgafspraak te maken voor verdere begeleiding en advies. De kosten van eventuele vervolggesprekken komen voor eigen rekening. Ook kun je overwegen jouw werkgever te betrekken bij je loopbaanvraag. Vaak is een werkgever namelijk bereid een werknemer te ondersteunen bij het actief bezig zijn met je eigen loopbaan. Het initiatief voor een dergelijk verzoek kun je zelf nemen.

LoopbaanCollectief Oost

Prins Bernhardlaan 4, 7204 AM Zutphen| Telefoon: 06-83029424 mail@loopbaancollectiefoost.nl www.loopbaancollectiefoost.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd


*