Daan

Daan
Daan

Mijn achtergrond
Tijdens mijn 35-jarige carrière heb ik in diverse managementfuncties veel ervaring opgedaan met het begeleiden, stimuleren en motiveren van mensen. Ik ben altijd bezig (geweest) de mensen uit mijn teams op de juiste plek te krijgen en heb ontdekt dat hier mijn kracht en passie ligt. Op basis hiervan heb ik besloten mijn hart te volgen en heb ik een carrièreswitch gemaakt. Na het volgen van een gedegen opleiding bij VistaNova (school voor coaching) heb ik mij gevestigd als loopbaanadviseur/ coach/ burnoutcoach en TMA-professional.
Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is voor organisaties om mensen te hebben die in hun kracht staan, maar nog belangrijker is het dat je als individu je hart kunt volgen en dat je met passie je werk kunt doen. Daarom begeleid ik graag mensen met levens- en loopbaanvragen. Mijn motto is “iedereen kan groeien”.

Wat kun je van mij verwachten?
Ik ga samen met jou op zoek naar het antwoord op jouw (loopbaan)vraag. Hiervoor gebruik ik diverse methoden (o.a. het koersonderzoek methode Hoogendijk en Talenten Motivatie Analyse (TMA)), mijn directe manier van communiceren, mijn humor en mijn drive. Ik sta open voor hetgeen in jouw wereld belangrijk is, maar zal op zijn tijd ook kritische vragen stellen. Ieder mens en iedere vraag is anders, daarmee is ieder traject maatwerk en speciaal gericht op jouw behoeften.

Lemniscaat

Wat levert het je op?
Wanneer je het gevoel hebt dat je vast zit in je functie of droomt van een nieuwe carrière, is (loopbaan)coaching een goede manier om weer nieuwe energie te krijgen. Door middel van een koersonderzoek leer je (opnieuw) je kwaliteiten, talenten en drijfveren te ontdekken. Met deze kennis kun je op zoek naar je werkelijke passie, zodat je weer jaren vol enthousiasme vooruit kunt.

Voor wie?
(Loopbaan)coaching is voor iedereen met een (werkgerelateerde) ontwikkelingsvraag. Tijdens de begeleiding komen vaak ook persoonlijke ontwikkelingsvragen naar voren. Vaak is er maar een dunne scheidslijn tussen werk en privé. Ik benader de mens als geheel en kijk naar de persoonlijke kenmerken, talenten, kwaliteiten en valkuilen in relatie tot de (loopbaan)vraag.

Wie ben ik?
Ik ben Daan de Haas van Dorsser, 56 jaar, (loopbaan)coach, fotograaf en mensenmens. Mijn cliënten omschrijven mij als warm, direct, resultaatgericht en vol humor. Voor mijn achtergrond en carrière verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-profiel.

Wil je meer van mij weten?
Neem contact met mij op telefoonnummer 06-10795701 of info@daancoacht.nl.