Partners

Partners Daan Coacht

Daan Coacht werkt o.a. samen met de volgende partners:

Griffioen Consult
Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van alle Nederlanders wel eens te maken krijgt met psychische problemen, één op de vijf Nederlanders krijgt ooit een psychische stoornis. Gelukkig kunnen we door steun uit de omgeving en persoonlijke veerkracht veel oplossen. Soms is dat alleen niet voldoende. Bij Griffioen Consult kun je geholpen worden inzicht te krijgen in je problemen en wordt er samen met jou gekeken waar de mogelijkheden voor verandering zijn. Je verkrijgt inzicht waardoor je klachten ontstaan zijn en gaat begrijpen waardoor ze aanblijven. Als je dat weet kan ook de eerste stap naar verandering gezet worden.

ROC Nederland
ROC Nederland biedt informatie op het gebied van onderwijs, loopbaan en beschikbare vacatures. Studiezoekers kunnen alle mbo opleidingen, hbo opleidingen en cursussen en trainingen bekijken. Via de cursusindeling op onderwerp zijn relevante cursussen eenvoudig te vinden. Weet je nog niet wat je wilt gaan doen, dan kun je jouw talent testen, of kijken in de beroepen beeldbank. Beschikbare stageplaatsen, BBL plekken en vacatures zijn via Stage & Werk te zien.

LoopbaanCollectief Oost

LoopbaanCollectief Oost (LCO)
Het Loopbaancollectief Oost bestaat uit samenwerkende loopbaanprofessionals. Wij werken allen zelfstandig en hebben daarnaast onze krachten gebundeld in het LCO. Wij zijn divers, goed op elkaar ingespeeld en werken allemaal als senior in het veld van mobiliteit. Voorop staat professionaliteit, wij zijn allen geregistreerd NOLOC loopbaanprofessional.
Wij richten ons op organisaties in Oost-Nederland. Onze specialisatie ligt bij organisaties in zorg, welzijn, onderwijs, cultuur, dienstverlening en ICT.

Stichting Burnout
Stichting Burnout (SB) is in 2006 opgericht, als eerste organisatie in Nederland die zich volledig op burn-out richt. SB heeft geen winstoogmerk, maar moet wel haar kosten dekken via betaalde burn-out hersteltrajecten. SB is aanwezig op 15 locaties in den lande, zodat men in de dichter bevolkte gebieden zelden meer dan 30 minuten moet reizen. Behandeling geschiedt ambivalent, gewoonlijk met éen ruime sessie per week en het nodige huiswerk tussendoor. Stichting Burnout is op wetenschappelijke leest geschoeid, en heeft een wetenschappelijk erkende burn-out herstelmethode die in Google Scholar terug te vinden is (‘kunst van burn-out herstel’).

ZZP Nederland
Stichting ZZP Nederland is de belangrijkste ondernemersorganisatie voor Zelfstandigen Zonder Personeel in Nederland. Doelstelling is het bevorderen van het ondernemerschap voor kleine zelfstandigen.