Tarieven

tarieven

Tarieven

Coaching en advisering vragen maatwerk, de een heeft aan één of twee gesprekken voldoende, de ander heeft meer tijd nodig. Voor losse gesprekken bij mij aan huis hanteer ik een standaard uurtarief van € 97,-. Businesscoaching voer ik uit tegen een uurtarief van € 120,-. Zie onder voor trajectprijzen.
Alle genoemde prijzen/ tarieven zijn voor particulieren inclusief 21% btw. Voor bedrijven zijn de genoemde prijzen/ tarieven exclusief 21% btw.
Onderstaande een indicatie van de kosten van de verschillende diensten die ik bied.

 • Koersonderzoek
  Een volledig koersonderzoek of reality check bestaat uit zes gesprekken van 1,5 uur. Bij het koersonderzoek is een TMA-analyse inbegrepen. Een koersonderzoek inclusief TMA-analyse en rapportage kost € 1.400,-
 • Outplacement/ re-integratie 2de spoor
  Een outplacementprogramma wordt in de regel bekostigd door een werkgever en neemt zes tot negen maanden in beslag. Het aantal te voeren gesprekken is afhankelijk van de kandidaat en start bijna altijd met een volledig koersonderzoek. Daarna volgen een verdere arbeidsmarktoriëntatie en het solliciteren naar een nieuwe baan. Afhankelijk van de kandidaat en gemaakte afspraken kost een volledig outplacementprogramma tussen de € 4.500,- en € 6.000,-.
 • Sollicitatietraining
  Tijdens een sollicitatietraining wordt je optimaal voorbereid op een nieuwe baan/ functie. Een sollicitatietraining lijkt soms een hele investering, maar de ervaring leert dat een training ook erg leerzaam is en dus verstandig om te volgen. Je investeert niet alleen in je kans op werk maar in je hele toekomstige carrière! Omdat iedereen andere behoeften heeft is het mogelijk verschillende modules af te nemen. Deze modules bied ik aan tegen een vast tarief per persoon. Lees voor de inhoud onder het kopje “solliciteren
 • Burnoutherstelcoaching
  Voor een goed burnoutherstelprogramma is persoonlijk contact onontbeerlijk. In de regel maak ik een plan van aanpak dat 12 tot 15 sessies bevat. Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.
 • Korte coaching
  Vaak blijkt dat ik je met vragen in twee of drie sessies weer op weg kan helpen. Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.
 • TMA-onderzoek
  Een standaard TMA onderzoek bestaat uit het invullen van een online vragenlijst ( in de regel 312 vragen) en een analysegesprek van maximaal 1,5 uur. De kosten hiervoor bedragen € 499,-. Je krijgt dan een volledig TMA-rapport (een blauw druk van je drijfveren, talenten en voorkeursgedragingen) mee naar huis.

Voor alle activiteiten geldt dat deze plaatsvinden op het adres van Daan Coacht. Wanneer er sprake is van afspraken op andere locaties breng ik € 0,25 per kilometer reiskosten in rekening. Alle genoemde tarieven zijn prijspeil 2019.